Admin na TeamSpeaku
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Piatok, 2. Februára 2018, 21:53
- Celé meno: Tomáš Marný
- Kontaktovať používateľa:
Admin na TeamSpeaku
Moje meno (nickname) na TeamSpeak3 - im not friendly
Môj skutočný vek - 13
Som pohlavia (muž/žena) - muž
Pár krátkych slov o mne - Ahoj, jmenuju se Daniel Brož, je mi 13 let, mám moc rád hru Counter Strike 1.6, taky to jde občas vidět
Jelikož už pár dnů volám na TeamSpeak3 s adminem Previ., tak se mi na tom tsku moc zalíbilo <3 Takže tohle je moje žádost o práva na TeamSpeak3 Pokecaj.sk . Děkuju za přečtení téhle žádosti, doufám, že se Vám to líbílo xD

Môj skutočný vek - 13
Som pohlavia (muž/žena) - muž
Pár krátkych slov o mne - Ahoj, jmenuju se Daniel Brož, je mi 13 let, mám moc rád hru Counter Strike 1.6, taky to jde občas vidět

Jelikož už pár dnů volám na TeamSpeak3 s adminem Previ., tak se mi na tom tsku moc zalíbilo <3 Takže tohle je moje žádost o práva na TeamSpeak3 Pokecaj.sk . Děkuju za přečtení téhle žádosti, doufám, že se Vám to líbílo xD

- Preví.
- Dátum registrácie: Piatok, 19. Januára 2018, 20:27
Re: Admin na TeamSpeaku
Stou zadosti jsem ti pomáhal takže za mne •ano•
- Kiko
- Dátum registrácie: Nedeľa, 28. Júna 2015, 11:32
- Celé meno: Kristián
- Pohlavie:
Vzhľadom na to že Previ mi nič o tom nepovedal a ani o tebe budeš musieť prísť na ts3 (tzv. pohovor
). Pridaj si ma na Steam a budeme to riešiť ospravedlňujem sa za oneskorené odpísanie
..

#Kiko
-A-team
Kto druhému jamu kope, namaká sa ako ko****, preto nekopem nemôžem od roboty kone kapú..
-A-team
Kto druhému jamu kope, namaká sa ako ko****, preto nekopem nemôžem od roboty kone kapú..

- Preví.
- Dátum registrácie: Piatok, 19. Januára 2018, 20:27
Znám ho osobně kdyby něco provedl má velký problem, a ešte k tomu má Trial Admina. 

-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Piatok, 2. Februára 2018, 21:53
- Celé meno: Tomáš Marný
13.2.2018 si plánuju koupit Steam CS 1.6