BRUT.me Portál - Obnovenie spolupráce
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Piatok, 26. Augusta 2016, 11:42
- Celé meno: Brut
- Kontaktovať používateľa:
BRUT.me Portál - Obnovenie spolupráce
Pozdravujem,
z dôvodov netransparentných zmien vo vedení a neseriózneho ba chvíľkami až arogantného prístupu ku zvyšku teamu a aj hráčom pozastavujem spoluprácu s Vašim portálom až do odvolania.
Mám za to, že spolupráca na báze výmeny ikoniek je aj určitým odporúčaním toho druhého a to momentálne nedokážem s čistým svedomím robiť. Ďakujem za pochopenie a dúfam v nápravu.
s pozdravom
Brut
z dôvodov netransparentných zmien vo vedení a neseriózneho ba chvíľkami až arogantného prístupu ku zvyšku teamu a aj hráčom pozastavujem spoluprácu s Vašim portálom až do odvolania.
Mám za to, že spolupráca na báze výmeny ikoniek je aj určitým odporúčaním toho druhého a to momentálne nedokážem s čistým svedomím robiť. Ďakujem za pochopenie a dúfam v nápravu.
s pozdravom
Brut
- Fonzi
- Dátum registrácie: Pondelok, 24. Novembra 2014, 12:19
- Steam ID: STEAM_0:1:55466468
- Celé meno: Tomáš
- Vek: 32
- Pohlavie:
Re: BRUT.me Portál - Pozastavenie spolupráce
Ahoj Brut,
veľmi ma mrzí, aký máš pohľad na A-Team, samozrejme k náprave dôjde, prosím trpezlivosť
u nás Tvoja ikonka zostane aj naďalej.
Ďakujem.
veľmi ma mrzí, aký máš pohľad na A-Team, samozrejme k náprave dôjde, prosím trpezlivosť
u nás Tvoja ikonka zostane aj naďalej.
Ďakujem.
Riešim technickú správu webu, údržbu a vediem všetky herné servery.
Nepíšte mi súkromné správy ohľadne vašich problémov, na to máte tento portál a náš tím adminov.
Nepíšte mi súkromné správy ohľadne vašich problémov, na to máte tento portál a náš tím adminov.
-
- Návštevník
- Dátum registrácie: Piatok, 10. Februára 2017, 15:50
Bol by som rád ak by sa táto spolupráca znova dala dokopy , pre ďalšie info ma prosím kontaktuj či na webe , ts3 alebo správou na steame.Ďakujem
PS: K náprave došlo ohľadom a-teamu
PS: K náprave došlo ohľadom a-teamu
Riešenie interných záležitostí, správa celého AT, prístup do BL, nahadzovanie práv, kontrola AT
-
- Návštevník
Ahojte,
som rád že som od viacerých odtiaľto počul, že došlo k náprave a že môžme našu spoluprácu obnoviť dúfam že už nastálo a že dokážete svojim hráčom, návštevníkom a partnerom že ste stabilný zohratý kolektív, kde sú férovosť a česť na prvom mieste a že ešte zanecháte na sk/cz hernej scéne výraznú stopu aj v týchto už krušných časoch odlivu hráčov Váš banner bude u nás pridaný do pár minút GL&HF
tému prosím nezamykajte, ak by sa tu chcel ešte niekto vyjadriť
PS: Častejšie sledujte tých botov, mám od xiaoninga zaspamovanú celú nástenku a opravte si zvláštnu chybu, kedy mi po prihlásení po pár sekundách na Komunite ukáže prázdnu stránku, len vľavo hore je nápis "Toplist".
som rád že som od viacerých odtiaľto počul, že došlo k náprave a že môžme našu spoluprácu obnoviť dúfam že už nastálo a že dokážete svojim hráčom, návštevníkom a partnerom že ste stabilný zohratý kolektív, kde sú férovosť a česť na prvom mieste a že ešte zanecháte na sk/cz hernej scéne výraznú stopu aj v týchto už krušných časoch odlivu hráčov Váš banner bude u nás pridaný do pár minút GL&HF
tému prosím nezamykajte, ak by sa tu chcel ešte niekto vyjadriť
PS: Častejšie sledujte tých botov, mám od xiaoninga zaspamovanú celú nástenku a opravte si zvláštnu chybu, kedy mi po prihlásení po pár sekundách na Komunite ukáže prázdnu stránku, len vľavo hore je nápis "Toplist".
- Fonzi
- Pohlavie:
Re: BRUT.me Portál - Obnovenie spolupráce
ĎAKUJEME.
-
- Návštevník
Ahojte,
dobre vidím že na celej Vašej stránke nebola žiadna aktivita už viac než 4 mesiace?
dobre vidím že na celej Vašej stránke nebola žiadna aktivita už viac než 4 mesiace?
- TheEilag
- Dátum registrácie: Streda, 18. Februára 2015, 10:25
- Celé meno: David
Dobrý den,
aktivita určitě je, ale aktuálně není moc velká.
Děkujeme za podnět.
Pokusíme se toto zlepšit.
S pozdravem
TheEilag
aktivita určitě je, ale aktuálně není moc velká.
Děkujeme za podnět.
Pokusíme se toto zlepšit.
S pozdravem
TheEilag
E-mail: theeilag(at)pokecaj.sk
- Fonzi
- Pohlavie:
Ospravedlňujeme sa za miernu neaktivitu, ale momentálne sa sústreďujeme na čet a podobne záležitosti...
trpezlivosť, snáď začiatkom nového roka budeme sa už rozbiehať
trpezlivosť, snáď začiatkom nového roka budeme sa už rozbiehať
-
- Návštevník
-
- Návštevník
Nikto tu už nechodí?